| Разпределителен тест | |
|
+5Дария Стерлинг Алекс Александрова Разпределителната шапка Beni Хакурой Хокайдон 9 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Хакурой Хокайдон Директорка,Учител по Отвари и Летене,Ръководител на Слидерин
Брой мнения : 80 Reputation : 2 Join date : 11.11.2010 Age : 34 Местожителство : Габрово
| Заглавие: Разпределителен тест Чет Ное 11, 2010 7:19 pm | |
|
Разпределителната шапка зашепва в ухото ти,хайде чуй я и бързо отговори: -В точния дом за да попаднеш ти,точно трябва да отговориш на въпросите ми.Но недей да лъжеш,защото после ще попаднеш където не ти е мястото: 1.Какво ще направиш,ако намериш загубено портомоне,в което има лична карта и ключ за трезор в "Гринготс"? 2. Какво е мнението ти за Черните изкуства?
3. Като какъв би работил след като завършиш Хогуортс?
4. Като какъв се описваш по характер?
5. Кой е твоят любим магически учебен предмет?
6.Какво е мнението ти за нечистокръвните?
Разпределителната шапка мълча,докато слушаше отговорите,а после оповести пред цялата зала домът на ученика/чката. -Дом.....!
Отговорите да се постват тук! ![img]
Последната промяна е направена от Хакурой Хокайдон на Нед Ное 14, 2010 10:51 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Beni Грифиндор,1 курс
Брой мнения : 4 Reputation : 0 Join date : 11.08.2011 Age : 27
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Чет Авг 11, 2011 1:06 pm | |
| 1. Ще видя на кой е и ще му го върна без да взимам нищо от него 2. Мнението ми е че трябва да имаме по -малко часове, защото не е хубаво да се учим как да използваме тези магии! 3. Може би ще работя във министерството 4. Силна, Смела, Умна, Скромна, Мила. 5. Защита срещу Черните Изкуства и Трансфигурация,Летене 6. Няма значение какъв си - чистокръвен, нечистокръвен - важното е да си добър. Специялно за тях мисля че не са по различни от другите [center][img] | |
|
| |
Разпределителната шапка
Брой мнения : 4 Reputation : 2 Join date : 11.08.2011
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Чет Авг 11, 2011 9:57 pm | |
| Зашепнах в ухото на ученика.Задавах въпросите един след друг.След като приключих се обърнах към всички и извиках с гръмогласния си дрезгав глас: -Грифиндор! | |
|
| |
Алекс Александрова Грифиндор,1 курс
Брой мнения : 2 Reputation : 1 Join date : 12.08.2011 Age : 26 Местожителство : Сливен/България
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Пет Авг 12, 2011 3:02 pm | |
| 1.Ще потърся човека на който е и ще му го върна. 2.Ами моето мнение е че не трябва да учим много черни изкуства защото не е много полезно да учим как да ги използва ме. 3.Ами за сега не съм мислила. 4.Мила,Скромна,Умна. 5.Защита срещу Черните Изкуства и Трансфигурация,Летене 6.Според мен не е важно дали си нечистокръвен стига да си добър и мил | |
|
| |
Разпределителната шапка
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Пет Авг 12, 2011 6:07 pm | |
| Зашепнах в ухото на ученика.Задавах въпросите един след друг.След като приключих се обърнах към всички и извиках с гръмогласния си дрезгав глас: -Грифиндор! | |
|
| |
Дария Стерлинг Рейвънклоу, 1 курс
Брой мнения : 19 Reputation : 0 Join date : 12.08.2011 Age : 28 Местожителство : Покрайнините на Лондон, Англия
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Пет Авг 12, 2011 8:12 pm | |
| 1. Ще го върна на собственика му разбира се.
2. Харесвам ги, но мисля, че не трябва да се използват лекомислено и за забавление!
3. Като аврор естествено!
4. Много упорита и ината.
5. Отвари и Грижа за магическите същества.
6. За мен произхода и кръвта нямат значение. Важен е човека. | |
|
| |
Разпределителната шапка
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Пет Авг 12, 2011 8:16 pm | |
| Зашепнах в ухото на ученика.Задавах въпросите един след друг.След като приключих се обърнах към всички и извиках с гръмогласния си дрезгав глас: -Рейвънклоу! | |
|
| |
Дану Джоунс
Брой мнения : 2 Reputation : 0 Join date : 14.04.2012
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Съб Апр 14, 2012 4:36 pm | |
| 1. Жалко за човекът, който го е загубил... Вече е мое!
2. Любимият ми предмет
3. Ще му мисля, когато порасна
4. Седемте смъртни гряха са перфектното ми описание.
5. Черни изкуства
6. Не смятам, че са истински магьосници. Какво изобщо правят в този свят?
| |
|
| |
Разпределителната шапка
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Съб Апр 14, 2012 6:09 pm | |
| Зашепнах в ухото на ученика.Задавах въпросите един след друг.След като приключих се обърнах към всички и извиках с гръмогласния си дрезгав глас: -Слидерин! | |
|
| |
veliko2
Брой мнения : 6 Reputation : 0 Join date : 15.04.2012
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Нед Апр 15, 2012 6:18 pm | |
| 1. ще разбера на кой е и ще му е върна 2.не ги харесвам много но ако е много наложителна ще се бия със тях 3. ще работя в министерството и ще се стремя да се издигна 4.смел,добър,умен,весел,малко мрачен, 5.защита срещу черни изкуства и магии 6.не знам точно но мисля че те не са по-различни от другите | |
|
| |
potter_7
Брой мнения : 1 Reputation : 0 Join date : 17.04.2012 Age : 29
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Вто Апр 17, 2012 9:46 am | |
| 1.Бих го задържал, но за да не го направя ще си представя ако как щях да се почубствам ако аз си бях изгубил портомонето си 2. Не ги харесвам особедно, но бих ги изучавал като теория за да знам какво да правя ако се наложи да се браня от тях 3. Учител в Хогуортс може би отвари, вълшебство или трансфигурация 4.трудно бих се описал 5. Всички без История на магията и прокулване 6. Те са 100 пъти по добри от чистокръвните | |
|
| |
SlaDurcheto
Брой мнения : 4 Reputation : 0 Join date : 13.01.2013
| Заглавие: Re: Разпределителен тест Нед Яну 13, 2013 2:58 pm | |
|
1. Които си го е загубил - да не го търси. защо го е изпуснал, а? вече си е моее! 2. Черните изкуства са пълни с изпитания и прочие... обожавам ги! 3. Има време за работа... 4. Отмъстителна, свирепа и кръвожадна (типичен вампир)! 5. Черни изкуства, заклинания и отвари! 6. Офф!... Гия мъгъли само главоболия и проблеми ми създават... Добре че можеш да ги въртиш на пръста си с магия!
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Разпределителен тест | |
| |
|
| |
| Разпределителен тест | |
|